Увага! Унікальний авторський курс «Продажі через переписку». Реєстрацію відкрито!

18 Авг 2022
Новости

Сьогодні дуже важливо максимально ефективно використовувати всі канали продажів. І одним з каналів є месенджери та соціальні мережі, адже під час переписки можна отримувати велику кількість нових замовлень!

Проте ефективно продавати в месенджерах та чатах мало хто вчить! Тож «Віконда Академія» надихаючись схвальними відгуками про попередні два курси з технік продажів розробила унікальний курс, який допоможе спеціалістам у віконній галузі опановувати всі секрети продажів під час онлайн-листування! Це авторський курс, аналогів якого немає в Україні, а впровадження отриманих знань дасть вам змогу підняти продажі через месенджери та чати на якісно новий рівень прибутковості!

Курс буде доступний з 1 вересня за ціною 520 грн.
Але, як і завжди, ми прагнемо залучити до опанування передових методик продажів якомога більшу кількість парнтерів! Тож, якщо тема продажів через переписку для вас є цікавою, ви можете замовити цей курс просто зараз, і при цьому заощадити кошти!

Якщо ви зареєструєтесь на курс з 18 по 24 серпня і встигнете його оплатити, то вартість становитиме всього 420 грн.

Хочете щоб месенджери стали ще одним джерелом успішних продажів? Бажаєте опанувати технології продажів під час переписки? Прагнете заробляти ще більше?

Тоді не зволікайте, а реєструйтеся для участі в курсі просто зараз! Огляд програми курсу за посиланням.