З Днем Незалежності!

22 Янв 2022
Новости
З Днем Незалежності!

Вітаємо, друзі!

Цього року говорити про День Незалежності складно і просто водночас.

Складно — бо наша країна проходить через важкі випробування, що вже призвели (і, нажаль, ще призведуть) до неймовірних людських жертв та колосальних економічних збитків. Нам всім дуже важко — і буде важко ще доволі довго, тож варто бути готовим до тривалого марафону.

А просто — бо після початку повномасштабного вторгнення наша країна остаточно відповіла на питання: бути чи не бути! Ми показали, що свобода й незалежність — це не просто слова, ми наочно продемонстрували, що готові платити найвищу ціну, аби жити у вільній незалежній країні на своїй землі.

Тому ми вітаємо всіх з головним святом Держави — з Днем Незалежності! Вітаємо тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу свободу. Вітаємо тих, хто у надважких умовах рухає і відновлює економіку країни. Вітаємо тих, хто зараз змушений залишатися за кордоном — проте продовжує підтримувати батьківщину всім, чим може. І звичайно ж, висловлюємо нашу підтримку тим, хто зараз чекає на звільнення на тимчасово окупованих територіях — та попри все зберігає надію і віру.

Завдяки кожному з вас ми вистояли. Завдяки всім вам — ми переможемо!
З Днем Незалежності, вільні люди вільної України!