Замовляйте конструкції за старим курсом

18 Січ 2021

Впровадження обмежень, пов’язаних з карантинними заходами, для багатьох з нас стало серйозним випробуванням. Але більшість все ж доволі швидко адаптувалася до вимушеної паузи в роботі, причому одним з найпопулярнішім рішень став початок ремонту, на який до карантину не вистачало часу.

Так, звичайно, планувати ремонт в таких умовах значно складніше — в тому числі й через те, що значна кількість компаній також пішла на карантин. Це стосується також фірмових салонів компанії «Віконда» — але якщо ви запланували заміну вікон, чи принаймні розглядаєте таку можливість, то закриття салонів жодним чином не позначиться на ваших планах.

Компанія «Віконда» заздалегідь була готова до впровадження карантину, тому:

  • Ми оперативно перевели наш головний офіс та регіональні представництва на роботу у віддаленому режимі
  • Ми впровадили систему ефективного захисту працівників, що дало змогу виробництву працювати на повну потужність.

Все це дозволяє нам навіть в таких складних умовах виконувати замовлення та виробляти якісні та сучасні металопластикові вікна.

Як замовити вікно online?

Ще одне актуальне питання для багатьох — як можна замовити вікно, коли всі фірмові салони зачинені? Насправді зробити це дуже просто:

  • По-перше, на сайті в розділі «Контакти» знайти представництво у вашому регіоні, зв’язатись з ними та замовити потрібну вам конструкцію online.
  • По-друге, просто зараз натиснути кнопку «дізнатися вартість» — наш менеджер сам зв’яжеться з вами і допоможе вам обрати потрібну комплектацію замовлення.

Практика роботи online — і раніше, і останніми тижнями — підтверджує, що такий спосіб замовлення для багатьох потенційних клієнтів є більш зручним. Досвідчені менеджери в телефонному режимі надають максимально детальну інформацію. Це дозволяє замовнику зробити вибір, враховуючи місце встановлення вікна, вимоги до теплоізоляції та інші фактори. Ну, а виробництво і так працює в звичному режимі — тому, як і раніше, компанія гарантує виготовлення вікон та дверей з дотриманням всіх термінів та стандартів якості.

Отже, якщо ви плануєте провести карантин з користю та розпочати ремонт з встановлення нових вікон — замовляйте їх online в компанії «Віконда», адже це дійсно швидко та зручно!